Kula Gazetesi

Sandal Gençlik Merkezi Projesi, Halka Tanıtıldı

177 views
19 Kasım 2021 - 10:02
Sandal Gençlik Merkezi Projesi, Halka Tanıtıldı
( bant 1

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Spor Toto Teşkilatı ile Kula Belediyesi arasında yapılan protokolle Sandal Mahallesi’ne yapılması planlanan avan proje Sandal Halkına tanıtıldı.

Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile birlikte  Sandal Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalleye yapılması planlanan Gençlik  Merkezi projesi hakkında halkı bilgilendirdi. Sandal’ın ikonik merkezi görülen havuzlu kahve meydanında düzenlenen halk toplantısına Kaymakam Duru, Başkan Tosun’un yanı sıra Mahalle Muhtarı Ahmet Gökçe, Kula Belediyesi’nden birim amirleri ve teknik personeller ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda Kaymakam Duru ve Başkan Tosun vatandaşlara hitap ederek Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kula’ya ayrılan 3 adet Gençlik Merkezi projesinden birisinin de Sandal’a yapılması planlandığını açıkladı. Sandal mahallesinin merkezinde yapılması planlanan avam projenin detayları hakkında teknik personeller tarafından vatandaşlara bilgi verildi.

Kaymakam Duru, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un konuşmalarının ardından vatandaşların sorun, istek ve önerileri dinlendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ