Kula Gazetesi

Kula’da Fidanlar Toprakla Buluştu

67 views
11 Kasım 2021 - 15:39
Kula’da Fidanlar Toprakla Buluştu
( bant 1

Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 84 Milyon için 3’er Fidan sloganıyla düzenlenen etkinlikte Kula’da Topuzdamları mahallesindeki yanık orman sahasında fidanlar toprakla buluşturuldu.

Ülkemizi daha yeşil yarınlara ulaştırabilmek, yangınlarda zarar gören alanları hızla yeşile döndürmek, ağaçlandırma ve orman varlığı konusunda bilinci artırmak amacıyla Cumhurbaşkanlığı himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan Geleceğe Nefes kampanyası kapsamında saat: 11.11’de 81 ilde fidanlar topraklarla buluşturuldu.

Kula İlçesi’nde de 30 Temmuz 2021’de yangında zarar gören Topuzdamları Mahallesi Tensil(Yanık) Orman Sahasında düzenlenen etkinlikte Kula Kaymakamı Kemal Duru, Kula Belediye Başkanvekili Mustafa Uygun, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nurettin Yarımçam, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran,  İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aslı Aybüke Ayyıldız, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bilgin Sarısu ve tarım personeli, İlçe Müftüsü Halil Kara, Kula Orman İşletme Şefi Veli Kılıç, Orman Genel Müdürlüğü yetkilileri ve personelleri, vatandaşlar, Kula 80 .Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, Kurum amirleri, gönüllüler ve öğrencilerin katılımı ile yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ